2011. december 7., szerda

Halihóó :)

Nem is meséltem még nektek, hogy milyen szépséges helyen dolgozom a héten! Christianshavn-ban pontosan Christiania mellett :) Hallottatok már róla? :) Ha még nem, akkor szívesen mesélek róla kicsit holnap, de feleslegesen nem akarok senkit untatni :). A lényeg az, hogy megint visszatértem a biciklizéshez. Minden reggel fél órás a bicikliút. Hideg is van, meg álmos is vagyok, meg mostanában az eső is esik, vagy nagyon fúj a szél, de a látvány kárpótol mindenért! Valami hihetetlenül gyönyörű épületek vannak a belvárosban. Az a sok kis csatorna..áááh teljesen beleszerettem :) Mikor az ember sétál a belvárosban, a sétáló utcákon mindig belemerül a kirakatok nézegetésébe, és mindig elfelejt felnézni. Mivel én korán megyek, ezért még semmi nincs nyitva, csak a karácsonyi fények világítanak. Ilyenkor eszembe sem jut nézni a boltok kiarakatait. Csak csodáltam a házakat. Hazafelé világosban már teljesen már képet adott, de akkor is gyönyörű volt :) Hjaj bocsi, hogy ennyire oda vagyok meg vissza..de nem tudom leírni elégszer, hogy meseszép :D
Iszonyat álmost voltam mikor hazaértem, be is dőltem kicsit az ágyba...kicsit persze :D majdnem 4 órás szundi volt az a kicsi pihenés :D Szóval ma a nyelviskola nekem elmaradt :) Mikor felkeltem volt még 40 percem, hogy elinduljak megint dolgozni. Szerencsére semmit sem kellett kb. csinálnom, gyorsan végeztem.
Szegény Zs itthon feküdt, betegen :( Pedig ő nem szokott betegeskedni, sőt...de most elég rosszul festett, lehet láza is volt (persze nem találtam meg a fránya lázmérőt) Csináltam neki mézes teát, vacsorát, közben jól betakargattam..
A majdnem 4 órás alvás után is csak azt tudom mondani, hogy nagyon álmos vagyok :P 
 ha szeretnétek fényképezgetek nektek pénteken :) akkor nincs suli, és ráérek!

Puszis

1 megjegyzés: