2012. január 6., péntek

Tetoválás

Halihóóó pajtik:)


Itt vagyok újra, elég hosszú idő után! Egyszerűen nem volt idő egy normális posztra sem, de próbálom pótolni, ígérem :)
Visszarepültünk, kezdünk visszazökkenni a régi életünkbe. Nagyon vártam már, hogy itthon legyek. Persze jó volt otthon, meg minden de én imádok itt lenni :)

Kész lett életem első tetoválásának a fele :

a minta
a színek
a kezdetek :)
haladunk :)



nem voltam valami jól :D
itt tartunk most

5 frézia - 5 legfontosabb ember :)

Szerintem nagyon szép lesz, ha kész lesz. Megpróbálok tavasszal hazamenni, hogy be tudjuk fejezni. 
Nektek hogy tetszik? :)

pusszantás

8 megjegyzés:

  1. úúúristen de bátor vagy, tuti nem mernék ekkorát már csak a fájdalom miatt sem :O de szép lesz ha egyszer elkészül :)

    VálaszTörlés
  2. Meseszép, nagyon bátor vagy, hogy bevállaltad! Én egyenlőre csak a tarkómra varratok, mert anyám ezért is kinyír(:D), pedig régi álmom egy egész hátat befedő színes tetoválás :DDD

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó lesz :) én is bevállalnám, ha nem félnék attól, h egyszer a hasammal együtt akkorára nyúlik ez a bőr is, hogy eltorzul v vmi :(

    VálaszTörlés
  4. köszi :)
    mikor megláttam, hogy mekkora is lesz nagyon megijedtem, és mikor megéreztem milyen is lesz még jobban :D de megéri, mert nagyon szép lesz.
    Zsó itt nincs veszély, ha az oldalamon lenne akkor igen, de itt semmi baja nem lesz a terhességtől :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon nagyon széééép! :)*.* nagyon nagyon fájt? én majd egyszer a csuklómra szeretnék majd valami retro fényképezőt. :)

    VálaszTörlés
  6. gyönyörűű...!! nagyon tetszik az ötlet, és hogy elsőre ilyen nagyot és színeset vállaltál be. nem mindennapi ötlet. szóval gratula. szabad érdeklődni, hol készül? (: viseld egészséggel..!!!

    VálaszTörlés
  7. aranyosak vagytok :)
    dora: igen, iszonyatosan fájt :D és a legfájdalmasabb még csak ezután jön, de muszáj lesz valahogy kibírnom :) a fényképező szuper ötlet, annyira Te :)
    eperpanna: köszi :) Szegeden a Kárász utcán. A szalon neve Sun City Tattoo :) A srác iszonyú ügyes, nagyon tetszenek a munkái, és szerintem a maximumot hozza ki az én ötletemből is :)

    VálaszTörlés
  8. uhh azért reméltem h annyira nem fáj.. :S a kárászon?? :) én ott csináltattam a piercingem :) jó fejek és kicsit sem fájt :)

    VálaszTörlés