2012. január 12., csütörtök

:'( vagy :) ?

Sziasztok lánykáim :)

Amiért :'(

Múlt héten tudtam meg, hogy Zsolti korábban kapott egy lehetőséget az iskolában, hogy elmehet egy hónapra az az ember gyakorlatra Olaszországba, akit kiválasztanak. Mikor megtudtam, hogy ő lesz az természetesen kiakadtam, és sírtam is egy pár órán keresztül. Egy hónapig itt egyedül? Egyedül kelni, egyedül feküdni, egyedül vásárolni, egyedül enni? :'( Mi már voltunk sokáig távol egymástól mikor Ő Koppenhágában, én meg Londonban voltam, de akkor azt mondtuk nem lesz több ilyen, mert szörnyű volt. El sem tudom képzelni, hogy csak a webkamerán láthatom majd :( akárhányszor belegondolok sírni van kedvem. Tudom, hogy neki ez egy hatalmas lehetőség, egy hatalmas ajándék az iskolától...de nekem nagyon fog hiányozni. Január 23.-án repül...az mindjárt itt van...
Ezért februárban hazamegyek egy hétvégére megcsináltatni a tetoválásom másik felét.

Amiért :)

Ma egyikünk sem ment suliba, helyette pihengettünk és elmentünk futócipőt nézni nekem. Hallottunk 40-50% leértékelésről az egyik sportboltban. És 3 cipőt is találtunk ami tökéletes volt a lábamra, és féláron voltak :) Egy Nike Air Pegasust választottam, mert sok jót olvastam már róla, és mivel én kint szeretnék futni ez terepre tökéletes :) Alig várom már hogy kipróbálhassam.
Az amazonról rendeltünk a biciklikre ponyvákat, azok is megjöttek szerencsére szóval nem kell a szobában tárolni őket :) (eddig féltettük az esőtől azért voltak fent)
A chemicalról is rendeltünk még régebben két napszemüveget ( nyári leárazás :) ) ma azt is hozta a magyar postásunk. Mind a kettő vans, nekem nagyon tetszenek.
Most jöttem épp Rubint Réka kemény kezei közül. Nem csalódtam az új DVD-ben, kemény volt. Nem csináltam meg az összes blokkot, mert már jó rég nem tornáztam és tuti holnap nem bírok felkelni. Elsőre ez a 60 perc is durva volt :)



az enyém :)




 és Zsoltié :)




és a cipő :)

Remélem jól haladtok a vizsgákkal, kitartááás :)
puszik

Ui: Bocsi, ha kicsit sokat nyavalyogtam...:D

5 megjegyzés:

  1. uh de komoly:S sajnálom, de tényleg biztosan jó lehetőség neki, gyorsan el fog telni, aztán boldogság!! :) remélem a :) rész kerül majd többségbe:) szuperek a szemcsik, tök tetszik:) és mennyire ügyes vagy az edzéssel meg futással, én sose bírom :D

    VálaszTörlés
  2. aranyos vagy :)

    Dehogy is nem, csak akarnod kell ;) minimum napi 20 perc :)

    VálaszTörlés
  3. uhhh, hát nem irigyellek titeket, de biztos vagyok benne, hogy a Zsolti hasznára lesz, és mindezért megéri kibírni :)) KITARTÁS! :)

    VálaszTörlés
  4. Ne szomorkodj:) Nagyon jó érzés lesz mikor újra megölelheted, és egy hónap után újra találkoztok:) gyorsan el fog szállni az idő:)
    puszi

    VálaszTörlés
  5. annyira aranyosak vagytok :) köszönöm.
    puszik

    VálaszTörlés