2011. november 28., hétfő

Solen skinner

Ezer ágra süt a nap! :) Hétfő van, de a kedvem szuper. Könnyen felkeltem reggel, munkahelyen gyorsan végeztem. Szép lassan bicikliztem haza a buszmegállótól, és élveztem ezt a gyönyörű időt..hjjjajj, egész nap kint lennék legszívesebben. Képzeljétek! Tegnap kaptam két csokor virágot :) Nem nincs születésnapom, se névnapom, se más fontos esemény... Zsolti hozott nekem egy csokor fréziát. Imádom! A maga egyszerűségével, és pótolhatatlan illatával. A másik csokrot Zsolti fogadó családjától kaptam ( Zsolti egy évet élt kint Dániában, mint cserediák.) Ez is gyönyörű, fehér és halvány rózsaszín rózsacsokor. 
Tegnap teszteltem az új körömlakkot is. Az lehet, hogy én takarítok, meg minden, de hogy egy lakk ennyire ne legyen tartós.. mára már a negyed része lepattogott. De a szín nagyon szép.
Ma felhúztam a nemrég vett türkiz nadrágomat is :)
Sajnálom,hogy ez ilyen össze-vissza lett, de rohannom kell nyelviskolába, utána meg este megint dolgozni..:(
Hoztam pár képet, mindenről :)

 A boci mániámról még nem is tudtok! Ezt a gyerekjátékot (kb. 1-2 évesek szoktak rajta üldögélni, meg játszani :D) nem rég vettük. A lakás dísze! :D
 <3

 Akartunk neki foltot rajzolni a fejére, de a filc nem fogott, így le kellett mosni. (ennyire sikerült :D)
 Legalább megy a nadrághoz...
Lányok ilyen lakkot nem szabad venni!


Napsütéses napot! :) 

puszi

2 megjegyzés:

  1. tényleg megy a gatyához a színe pedig, és valami gyönyörűűű:) lehet fedőlakkal, vagy alappal tartósabb lenne:)

    VálaszTörlés
  2. :)
    eddig olyan körömlakkjaim voltak, amik alap-és fedőlakk nélkül is tartósak voltak. valószínű,hogy most be kell szereznem őket :) már csak a lakk színéért is megéri ;)

    VálaszTörlés