2011. december 25., vasárnap

24-25

A 24. mi úgy oldottuk meg, hogy Zsolti jött hozzánk ebédre, én meg este hozzájuk vacsorára :) A mi családunk elég picike, csak tesóm és barátnője, anya és a barátja, nagyim, Zsolti és én voltunk. A fát mindig én díszítem, de idén mire hazaértem Amszterdamból már állt a fa :( December 21.-én? Mindegy... 
Naaagyon bekajáltunk, a menü halászlé volt tésztával, sültek krumpli-és francia salátával, mákos guba, bejgli. Tipikus karácsonyi menü. Ebéd után jött az ajándékozás. Szerintem mindenki meg volt elégedve a sajátjával :)

Amiket én adtam:
Anyának vettem egy bordó táskát, amit ő választott ki. Nekem nagyon tetszik. "Sok fakkos", a fél élete belefér amit ő szeret :)
Ferinek (anya barátjának) vettem egy Diesel övet. Teljesen egyszerű, fekete bőr öv. Úgy éreztem erre van szüksége, és örül is majd neki, és szerencsére beletrafáltam. :)
Tesókámnak egy Oakley hátizsákot vettem, mert már nagyon-nagyon viselhetetlen a sulis táskája. Remélem tetszett neki. Most akar laptopot venni, és van benne laptop tartó is, szóval szupi lesz szerintem :)
Nikinek (tesóm barátnőjének) egy body shoppos szamócás kis csomagot vettem, és a disney boltban találtunk neki egy aranyos micimackós kulcstartót. (micimackó mániás)
Nagyimnak a H&M-ben találtam egy nagyon aranyos zöld kötött felsőt. Ez a kedvenc színe, és úgy láttam örült is neki :)
Zsolti anyukájának és apukájának vettünk egy Kay Bojesen kutyát (ez egy dán design portéka a képeken meglátjátok majd.) egy kis tacskó kutyusuk van, és ez a fából faragott tacsi nagyon tetszett nekik :)
Tominak (Zsolti tesójának) vettünk egy dán babos kávét (nagy kávémániás) és egy dán bicikli lámpa szettet (és bicikli mániás is :))
Krisztának (Tomi barátnője) is body shopból vettünk ajándékot, mint Nikinek, csak neki kókuszosat.
Zsoltinak tetoválást "vettem" :D :D megkérdeztem mit szeretne, és ő ezt választotta, én nem vagyok semminek az elrontója, ezért 23.-án szegeden rá is varrták :) Kapott még egy kis extraságot, hogy mégis legyen valami a fa alatt, de ezt csak rajtam tudja élvezni :)

Amiket én kaptam: 
Anyától és Feritől megkaptam a régen várt ice-watch órámat, a legújabb Rubint Réka DVD-t dedikálva és egy szép gyűrűt <3
Tesómtól és Nikitől kaptam egy nagyon széép körömlakkot (a kedvenc színem egy harmadik árnyalatát), egy baglyos óra nyakláncot (amit már olyan rég szerettem volna) és egy hajvégápoló sprayt :)
Mamikámtól
megkaptam a világ legjobb parfümét, amiből már elfogyasztottam egy pár üveggel, de megunhatatlan :) Nina Ricci Nina <3 egyszerűen imádom
Zsolti szüleitől kaptam egy nagyon csillogós köves karkötőt, és egy nagyooon csilligós körömlakkot :)
Zsolti tesójától és barátnőjétől kaptunk egy nagyon szép karácsonyi dobozban muffint :) amit Tomi sütött nekünk :) Nagyon aranyos volt szerintem :)

Ennyi lenne a mi kis karácsonyunk :) Most már csak a TVs henyélős karácsony következik :)

Lucyke
Tesóm és Niki
Nagyim a háttérben <3

A tökéletlen csoportképünk... :D

Zsolti szüleitől
Csoki puszit adott a kis csokinak





Pusszantás


10 megjegyzés:

  1. áá dedurva én szerintem vágom a tesódat, vagyis már tuti láttam lehet egy áltsuliba jártunk o_O Meg a Niki is ismerős :D Nina rici parfümüm van nekem is ( vagyis az egyik ) de már a 2. üveg fogy el :)

    VálaszTörlés
  2. tök jó lett a csoportkép, bezzeg a miénk... na, az tényleg tökéletlen, nem is merem kirakni a blogra...:D tök jó ajándékokat adtatok és kaptatok, olyan baglyos nyaklánccal én is szoktam szemezni :))
    Zsolti tetkójáról lehet majd képet kapni? Nagyon tetkómániás vagyok, és mindig tökre kíváncsi vagyok, ha megtudom, hogy másnak van :DDD ja, és szegeden hol csináltattátok? vizsgaidőszak után én is rászánom már magam a varratásra, de még egyik szalon mellett se tettem le a voksom... :D

    VálaszTörlés
  3. édesek vagytok :)
    Karin: Szegeden mozog mind kettő, lehet láttad már őket :)
    Panda: peeersze holnap töltök képet a tetkóról :) Szegeden a Sun city szalonban csináltuk. Szerintem iszonyú ügyesek :) megéri hozzájuk menni :)

    Puszillak titeket :*

    VálaszTörlés
  4. az én tetkómat is ott csinálták Panda úgyhogy jó hely :)
    De dori véletlen nem halasiak vagytok vagy voltatok vagy valamii? mert nekem régebbről rémlik :)

    VálaszTörlés
  5. halóka nektek. hogy pontosítsak, én csak mozogtam Szegeden. Karin, odajártak középsuli (doori, zsolti). Zsolti még annyit üzen, hogy középsuliba évfolyamtársak voltatok :) puszó

    VálaszTörlés
  6. Zsolti és Zsolti között van különbség. Az én tesóm is Zsolti :D Szóval, ha Bibós voltál Karin akkor egy suliba jártatok :) Az én Zsoltim pedig a kertvárosiba járt, szóval ha oda jártál akkor őt onnan ismerheted :)
    Zsolti halasi, de mi Kunfehértón lakunk:)

    VálaszTörlés
  7. de kicsi a világ úristen, anyukám Kunfehértón dolgozik :D és tényleg Zsolti a Bibóban évfolyamtársam volt, tudtam, hogy ismerem :D kertvárosis az meg nem voltam én a felsőbe jártam:)

    VálaszTörlés
  8. :D :D de jó már
    hol dolgozik anyukád? :)

    VálaszTörlés
  9. az Arany Kapunál :)
    vicces, hogy Dánia témában találtuk meg egymást, pedig sokkal szorosabb szálak is vannak :D

    VálaszTörlés