2011. november 19., szombat

Bekövetkezett amitől féltem...

Karácsonyi vásárlási próbálkozásom pont úgy sült el, ahogy azt vártam :) Vettem én minden félét, MAGAMNAK..jaj, kicsit rosszul is érzem magam, de nem bírtam ki egyszerűen. Bementem a H&M-be és természetesen most sem jöttem ki üres kézzel (nem hiszem, hogy előfordult olyan, hogy bementünk és nem vettünk semmit) 


Meg is mutatom miket találtam :) 
:) már régóta szerettem volna egy ilyen szoknyát, igazából feketét, de azt nem találtam.


Ez volt az utolsó darab, és pont a méretemben, nem lehetett otthagyni :)

Vettem még egy gyűrűt, de ezt a Glitterben. Zsoltival nagyon szeretjük a nyuszikat, nem olyan rég akartunk is venni, már nézegettük a ketreceket, meg a nyuszikat is. Megkérdeztük a lakás tulajdonosát lehet-e állatot tartani, és azt mondta, hogy nem :(

Vettem még egy nadrágot is, de arról nem találtam képet az oldalon, és mivel nem fotóztam le magamon sem ezért nem tudom megmutatni.Életem első színes nadrágja, türkiz. Nagyon jól néz ki felvéve. Majd csinálok képet benne, és meglátjátok!

Hát ez volt az én nagy karácsonyi ajándékvásárlásom :D még betértem valahova, ahol vettem is ajándékot, de nem írom ide hol, mert lehet az illető olvassa a blogot, és akkor oda a meglepinek :)

Végül hoztam pár cipőt amit szívesen nézegetnék már a cipős szekrényben :)


Legyen szép estétek! puszi



2 megjegyzés:

  1. minden nagyon tetszik:) a gyűrűk awwh:)és a cipőket is elfogadnám jajj:) én a fekete cerkaszoknyát a new yorkerben vettem, sztreccses,pamut, 2000 :) puszillak

    VálaszTörlés
  2. :) örülök!
    jaaaj köszi az infót :) be is megyek akkor valamelyik nap :)
    puszillak

    VálaszTörlés