2011. november 17., csütörtök

Én is elkezdtem :)

Megfertőződtem :) A napokban nagyon sok blogot olvastam, és azt gondoltam miért ne írhatnék én is? Olyan jó olvasni, hogy mennyi embernek tetszik az, amit leírsz egy napodról..A sok kedves szó, az, hogy érdeklődnek irántad..
Szóval remélem én is tudok majd néhány kellemes percet okozni nektek! De most rohannom kell a nyelviskolába, de ma még jövök egy rövid "bemutatkozással" :)

Legyen szép napotok, ebben a csípős hidegben!

puszi: dori


7 megjegyzés:

  1. Szia:)
    Engem érdekelnek napjaid:)nálam is tervben van a külföldi élet, majd nálad merítek az optimizmusból:D
    kitartáás:):)és szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    De örülök neked :) igen? és hova szeretnél menni? mik a terveid? mit szeretnél csinálni?
    puszi

    VálaszTörlés
  3. Bármixer tanfolyamot kezdek márciusban, azzal lennének terveim nyári munkára:) Szeptembertől meg 5hónapos gyakorlatom lesz/Szociális munka szakot végzem/ és önkéntesként szeretném kipróbálni magam, Angliában, vagy Írországban:)
    Ha az egyik összejön, már az is nagy öröm lesz:)

    VálaszTörlés
  4. Mixer? Az nagyon klassz :) Szurkolok neked. Én dolgoztam Londonban, 3 hónapig, maga London szerethető nagyon, csak a munka volt elviselhetetlen :)

    VálaszTörlés
  5. Mit dolgoztál Londonban?:) és nyelvsulid meddig tart?:)
    én most angollal hadilábon állok, 2év kiesett gyakorlásban, de igyekszem a lemaradást is behozni:)

    VálaszTörlés
  6. Szállodában takarítottam, mint majdnem minden magyar aki kimegy szerencsét próbálni Londonban :D Igazából nekem ez ilyen átmeneti dolog volt. Középiskola után túl magasra tettem a mércét, és nem vettek fel az egyetemre, én meg nem akartam otthon ülni...szval alig 18 éves fejjel elmentem egyedül Londonba :) Egy örökkévalóság volt az a 3 hónap, de keresnem kellett egy kis pénzt, hogy jöhessek Dániába a barátomhoz :)Szóval akkor is csak arra gondoltam, hogy lehet, hogy most nagyon rossz, de azért vagyok itt, hogy utána jobb legyen. És az is lett :)
    A suli állítólag 1 éves..szeretném augusztusig befejezni, báár nem hiszem,hogy sikerül, mert lesz mindenféle szünet addig. Majd meglátjuk..

    VálaszTörlés
  7. húúú hát Te tényleg belevágtál a közepébe:) kemény csajszi vagy:) a lényeg, hogy jól alakult minden, és egyre közelebb és közelebb vagy a terveidhez :)
    sok sikert, és várom a következő postokat:)
    puszii

    VálaszTörlés