2011. november 20., vasárnap

Izomláz

Lelkes Rubint Réka rajongó vagyok. Minden nap olvasom a facebook oldalán, hogy most volt futni, és ez mennyit dobott a napján...hát tegnap este vacsora helyett végre rászántam magam én is. Előtte csak futógépen próbálkoztam, ott ment is a dolog..kíváncsi voltam meddig bírom így a szabadban. Eleinte nagyon nehéz volt, gyorsan elfáradtam, de miután túllendültem a holtponton akkor már élveztem is :) Van itt mellettünk egy park, azt futottam körbe kétszer. A második körnél vettem észre, hogy valami hiányzik...nincs meg a lakáskulcsom. Szóval jöhetett a harmadik kör, hátha megtalálom valahol. A park körül nem volt...teljesen le is mondtam róla, de azért még visszafutottam a lakásunk elé is, és képzeljétek még futás előtt, ahogy kiléptem a lakásból kiesett a zsebemből.. :) annyira örültem, hogy megtaláltam, hogy visszafutottam a parkba, és csináltam még pár fekvőtámaszt, guggolást, és kitörést..nyújtottam kicsit, aztán hazafutottam.. nagyon jól esett, igaza volt Rékának, engem is teljesen feltöltött. Ez abból is látszott, hogy mindig én alszok el előbb, de most annyira fel voltam pörögve, hogy Zsolti bőven előttem bealudt :) Szóval próbáljátok ki, ha még nem tettétek :)

Reggel elég boldog voltam, mert nem éreztem az izomlázat, de pár órával később...:D Persze szinte biztos voltam benne, hogy nem úszom meg, főleg így, hogy nem szoktam futni.
Délután elmentünk megnézni, hol fogok dolgozni jövő héttől (hogy ne tévedjek el :P) Iszonyat messze van, szóval busszal kell mennem..nagyon jó, mert a busz pont ott rak ki ahol van az ovi :) ami hajnalban elég jól tud esni! Utána elmentünk egy tóhoz (Utterslev Mose), ami pár perc sétára volt az ovitól. Körbesétáltunk és jöttünk haza. Természetesen nekem magassarkú bokacsizmába kellett mennem, szóval mire hazaértünk nem nagyon éreztem a lábaim :)

Most pedig következik a szokásos vasárnapi henyélés, vacsora főzés..éééés este megint megyek futni! :)

Hoztam pár képet is:

kinti konditerem



mindig csak a hülyülés :)



nagyon tetszett neki ez az érdekes ( :P ) alakú fa

csiga, pók, levél - játszótér 


Élvezzétek még ezt a kicsit ami maradt a hétvégéből :) puszi






2 megjegyzés:

  1. nekem is mindig Rubint Réka fb oldala adja meg a kezdő lökést!! :)

    VálaszTörlés
  2. szia :)
    hát én most szidom nagyon, mert alig bírok menni az izomláztól :D
    És megvan már az új DVD? :) Ha igen akkor milyen? Én előrendeltem, hogy mire hazaérek már otthon várjon :)

    VálaszTörlés