2012. február 29., szerda

Huuhh..de rég írtam..
Igazából 2 fontos dolog történt. Áprilisban költözünk, és tegnap sikerült a modul tesztem a nyelvsuliban (: 

Költözünk, mert: kaptunk egy lakásbérlési ajánlatot és elfogadtuk...pár napra rá jött a válasz levél, hogy mi voltunk a leggyorsabbak, szóval a miénk lehet március 1.-től (: A mostanitól kb. 2 percre van (ami hiperszuper mert imádom ezt a környéket) Mivel az itteni szerződés kötelez, ezért április 1. költözünk csak ki, mert egy hónap a felmondási idő...Ami nem is baj, mert lesz időnk átcuccolni ezt a teherautónyi kacatot :D Azt még nem tudom, hogy az ágyat hogy visszük majd, de megoldjuk :D A költözésbe nagyon rutinosak vagyunk...( egy éve lakok itt, fél év alatt 3 lakásban laktam, és a mostani a 4. :D amiben már több mint fél éve éldegélünk :D) de szerencsére most kicsit ellazulhatunk, mert ez a lakás ameddig Zs tanul (azaz még min. 3 év) a miénk (: 
A lakáshoz van egy pici erkély, aminek én iszonyatosan örülök. Annyira hangulatosak a tavaszi-nyári reggelik és vacsorák az erkélyen (: A másik isteni dolog, hogy lehet állatot tartani (: tegnap már nézegettük is a nyuszikat egy kisállat kereskedésben..olyan ééédesek :D

Modulteszt: Hjaaaaj ennyire talán még soha nem voltam ideges...nem értem miért. A tesztre el kellett olvasni 3 dán könyvet, és azokat ki kellett dolgozni úgy, hogy az adott könyvet el tudd mondani egy percben. Emellett kellett választani két témát, amit szintén ki kellett dolgozni egy percesre. A három könyvnek-és a két témakörnek a címét felírták kis papírokra...ebből kellett egyet húzni. Én a témát húztam, abból is azt amit gyűlöltem :D Be is pánikoltam egyből...úgy éreztem hogy össze-vissza beszélek mindent...de nagyon kedvesek voltak velem a tanárok. A másik része pedig az volt, hogy egy osztálytársam bejött és kaptunk egy témát amiről beszélgetnünk kellett...Hát ez is egy vicc volt..de mindegy. Lényeg a lényeg, hogy sikerült, aminek nagyon örülök (:

Én már érzem a tavaszt...(: össze is raktam magamnak egy egyszerű szettet, amiben már szívesen mennék suliba, vagy csak kiülnék a leszlakásunk előtti parkba Zs-vel és lesznyuszival és élvezném a ragyogó napsütést. (:


pusziiiik

8 megjegyzés:

  1. (: vééégre optimisztikus lett a tüneményke!!!! (: <3

    VálaszTörlés
  2. de ügyes vaaagy! nekem is kéne valami dán nyelvvizsga :D

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Örülök, hogy ügyes voltál! El is vártuk tőled! A lakásnak és a nyuszinak is örülök.Örülök annak, hogy boldog vagy!
    Szépen minden sikerülni fog!Csak optimistán!
    Szeretünk Dóri!

    VálaszTörlés
  4. leszlakás és lesznyuszi decukii.=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bizony ám a leszéletünk a leszlakásban a lesznyuszival (: hjaj de várooom :D

      Törlés